Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Biblické tance nejen pro seniory


Z diecéze
Datum:

I pohybem lze chválit Boha.

Komu je akce určena?

Na akci jsou zváni senioři, animátoři seniorů a další zájemci. I když by se mohlo zdát, že je akce určena spíše ženám, i muži jsou vítáni a mohou se dozvědět a naučit něco nového.

Co je jejím cílem?

Cílem je setkat se a povzbudit ve společenství, dozvědět se více o biblických tancích a naučit se je využívat například i ve farním společenství. Není to pouze pohybová aktivita, nýbrž také a především modlitba a chvála Bohu.

Jak bude probíhat program?

Kurz se koná ve středu 31. května v Hradci Králové. Program začne v 9:00 v Novém Adalbertinu (přednášková místnost Balbínka v přízemí) teoretickou částí, následovat budou samotné tance. Celou akci povede zkušená lektorka Mgr. Jana Kubínová. Pro účastníky bude připraveno lehké občerstvení a po jejím skončení (v cca 12:00) ještě bude příležitost ke společnému sdílení. Doporučujeme vzít si s sebou pohodlnou pevnější obuv. Kurz Biblické tance se koná v rámci Akademie pro aktivní třetí věk a je pro všechny zájemce zdarma.

Kde se mohou zájemci přihlásit?

Zájemci se mohou hlásit až do 24. května v Diecézním centru pro seniory, e-mail: dcs [at] bihk.cz, tel.: 495 063 661, 737 215 328, 734 435 360.