Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Setkání seniorů připomene arcibiskupa Otčenáška


Datum:

Na počest někdejšího hradeckého biskupa zazpívá v sobotu 7. června sbor Boni Pueri. Na programu jsou přednášky i bohoslužba.

Setkání seniorů připomene arcibiskupa Otčenáška

 

Diecézní setkání seniorů a jejich přátel se uskuteční již podesáté v sobotu 7. června 2014 v Hradci Králové. Tematicky bude zaměřeno na osobnost arcibiskupa Karla Otčenáška. Program setkání nabídne mši sv., přednášky a vzpomínky na otce arcibiskupa Otčenáška a také koncert na jeho počest. Vystoupí známý chlapecký sbor Boni Pueri.

 

Generální vikář Josef Socha například promluví o významu arcibiskupa Otčenáška v dějinách diecéze, řeholnice zavzpomínají na jeho myšlenku svatodušního spřátelování.

 

Záštitu nad setkáním převzal J. E. kardinál Dominik Duka OP, arcibiskup pražský, metropolita a primas český, Mons. Jan Vokál, biskup královéhradecký a MUDr. Zdeněk Fink, primátor statutárního města Hradec Králové. Podrobný program setkání naleznete níže.

                               

Přihlášky na setkání (telefonicky, písemně nebo emailem do 3. 6. 2014!).

Biskupství královéhradecké – Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové, tel.: 495 063 661, e-mail: dcs [at] bihk.cz, web: www.dcshk.cz.