Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pozvánka na Festival 2011


Datum:

14. května 2011 v Pardubicích.

Pozvánka na Festival 2011

Salesiánské hnutí mládeže a Sdružení salesiánů spolupracovníků zvou celou Salesiánskou rodinu a jejich přátele na FESTIVAL 2011, který se bude konat v sobotu 14. 5. 2011 v Salesiánském středisku mládeže v Pardubicích.

Festival nabízí možnost k popovídání, seznámení, odpočinutí a pobavení, nebo i k přiučení se něčemu novému a navázání spolupráce mezi sebou. Festival je sice primárně určen pro Salesiánskou rodinu, ale je také otevřený pro všechny, komu je salesiánské prostředí blízké, nebo by ho chtěl poznat.

Proč toho tedy nevyužít? Pro všechny věkové kategorie bude připraven bohatý program, který bude zahájen společnou mší svatou celebrovanou provinciálem salesiánů P. Petrem Vaculíkem za hudebního doprovodu skupiny Oboroh.

V programu si najdou to „své“ děti, mládež i dospělé. Nebudou chybět tradiční workshopy, soutěž, klubové aktivity, divadelní představení, přednášky a diskuze, zábava, koncert, sport, nafukovací atrakce a samozřejmě ani něco výtečného k snědku ;-) Podrobnější informace jsou uvedeny na webových stránkách www.shm.cz/festival.

 

Přijměte srdečné pozvání na toto setkání!

 

pozvánka