Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Evropské setkání národních ředitelů PMD


Datum:

V Rakousku – Opatství Göttweig - se ve dnech 11. – 15. března 2011 uskuteční Evropské setkání národních ředitelů Papežských misijních děl (dále PMD).

Evropské setkání národních ředitelů PMD

Motto setkání je “Nová evangelizace – Missio ad gentes: definování vztahu“. Konferenci oficiálně zahájí Mons. Leo-M. Maasburg, národní ředitel PMD v Rakousku a Rt. Rev. Biskup Klaus Küng. Účastníky přijede pozdravit také Christoph Kardinal Schönborn, který bude mluvit na téma: „Nová evangelizace – Misie“ a bude hlavním celebrantem nedělní mše svaté v kostele sv. Štěpána ve Vídni.

Mezi pozvanými hosty setkání bude také P. Vito del Prete PIME, generální sekretář Papežské misijní unie, který bude přednášet na téma: „Misie v Evropě“ a „Svatý Pavel a růst fondů“. Přijede též P. Timothy Lehane SVD, generální sekretář Papežského misijního díla šíření víry, který promluví na téma: „Růst fondů – Fondy pro budování světové Církve“.

Na účastníky čekají přednášky a podnětné workshopy, včetně ranních chvál a nešpor - spolu s mnichy Opatství Göttweig. Českou republiku bude na tomto setkání zastupovat národní ředitel PMD P. Jiří Šlégr.

Pro více informací kontaktujte národní kancelář Papežských misijních děl

543 51 Špindlerův Mlýn 33, tel. 499 433 058,

GSM brána: 604 838 882

mailto: info [at] misijnidila.cz