Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pomáhat můžete i tancem


Z diecéze
Datum:

Jičínská farnost již pro hořický hospic vytancovala třičtvrtě milionu.

Už po jedenácté se bude tančit a pomáhat. Tradiční benefice Královský bál vstupuje do druhé dekády. Římskokatolická farnost – arciděkanství Jičín pořádá již XI. Královský bál s mottem Tančíme a pomáháme. Tak, jako předešlé roky, bude věnován výtěžek tohoto dobročinného plesu Domácímu hospici Duha v Hořicích. Pro tanečníky je připraven bohatý program s nevšedním tanečním vystoupením, bohatou tombolou, tradiční volbou královny a krále plesu, a to vše za hudebního doprovodu kapely Levou Rukou Band.

Jedenáctý ročník oblíbeného plesu se bude konat 25. listopadu od 19 hodin v Kulturním domě ve Valdicích.

Vstupenky v předprodeji můžete zakoupit za 250 Kč v Městském informačním centru Jičín od 1. listopadu, na místě pak za vstupné zaplatíte 300 Kč. Doprava autobusem z Jičína do Valdic a zpět je zajištěna. Bližší informace najdete na facebookových stránkách www.facebook.com/kralovskybal.

Dosavadní výtěžek této benefice již dohromady činí 760 760 Kč – všem, kteří se doposud osobně či sponzorsky podíleli na tak krásném výsledku patří velký dík. Pokračujte v dobré věci a přijďte otevřít plesovou sezónu do Valdic i letos.