Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Blíží se festival Nocturno


Datum:

V sobotu 23. září se v Přibyslavi ve farním areálu uskuteční tradiční farní festival Nokturno, již po osmnácté. Letos s podtitulem Kde domov můj.

Blíží se festival Nocturno

 

Ve 14 hod. proběhne vernisáž stejnojmenné výstavy Jindřicha Štreita ve farní stodole. Zahájeny tak budou ještě dvě další výstavy ve spolupráci s Informačním centrem města Přibyslav a Galerií Janáček, kde se vám představí Pavel Bezděčka a konečně také oba umělci společně. Od 15:00 bude na faře přednášet P. Marek Orko Vácha, který pro svou přednášku vybral název Krajina, zrcadlo duše. Dále se můžete těšit na hudební workshop Standy Víta, divadlo nejen pro děti - Houpací pohádky  Dominika Linky a Diany Čičmanové, vyprávění o cestě po Arménii v podání Ondřeje Lehrla, Pavla Málka a Dado Josefa Halíka.

 

Hudební program zahájí ve 20.15 koncert Radůzy s kapelou. Do noci nás pak vyprovodí skupina Znouzectnost a Psychohlína. Nedělní bohoslužby v kostele doprovodí chrámový sbor FONS ze Žďáru nad Sázavou. Vstup je volný, přispět můžete dobrovolným darem při příchodu.