Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurzy Alfa v Hradci Králové


Datum:

Kurzy Alfa nabízí příležitost prozkoumat křesťanskou víru. Je to možnost se podělit o úvahy a myšlenky s účastníky na vybrané téma.

Kurzy Alfa v Hradci Králové

Existenciální otázky jako o co vlastně v životě jde, zda má život nějaký smysl nebo co s námi bude po smrti si kladou mnozí. Ačkoliv se s oblibou říkává, že jsme ateistická společnost, mnoho lidí dnes hledá životní orientaci a i duchovní rozměr svého života. Jiní řeší nefunkční vztahy, hledají odpuštění, jak se vyrovnat s rozpadem vztahu. Další možná ztratili práci a hledají nějaké životní jistoty. Lidé touží najít smysl svého života a jistoty, o které se mohou opřít. Často ale nenacházejí vhodné prostředí, kde své otázky bez obav otevřít.

Témata Alfy:

  • Jde v životě ještě o víc?
  • Kdo je to Ježíš?
  • Proč Ježíš zemřel?
  • Jak získat víru?
Jedná se o dvanáct pondělních večerů od 11.9. do 27.11. 2017, pokaždé od 18:30 hod. Setkání se konají v Novém Adalbertinu na Velkém náměstí v Hradci Králové. Kurz je zdarma. 
 
Z důvodu omezené kapacity místnosti, bychom rádi přijali tvoji přihlášku na alfakurzyhk [at] seznam.cz nebo tel. čísle 777 880 938, kde můžeš získat další informace. Navštívit můžeš také naše internetové stránky se zveřejněným programem:
http://alfahk.webnode.cz/ externí odkaz