Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pokračují přípravy SDM 2016


Datum:

Diecézní centrum pro mládež přivítalo v Hradci Králové zástupce z polské diecéze, která bude hostit mladé z naší diecéze během předprogramu SDM v Krakově.

Pokračují přípravy SDM 2016

Polští organizátoři připravenovaného Světového dne mládeže se v pátek 11. prosince setkali s biskupem Janem Vokálem, navštívili katedrálu Svatého Ducha, Diecézní centrum pro mládež a slavili mši svatou v biskupské kapli sv. Karla Boromejského za doprovodu mladých hudebníků z naší diecéze. Večer se pak vydali do Diecézního centra života mládeže Vesmír v Deštném v Orlických horách, kde jsme promítali polská i česká videa k propagaci Světového dne mládeže a prožili krásný společný večer. Závěr dne jsme zakončili modlitbou v kostele sv. Matouše.

V sobotu jsme domlouvali organizaci a program Dnů ve świdnické diecézi, které se budou konat od 20. do 25. července 2016. Přátelské setkání jsme zakončili slavením mše svaté v kostele sv. Matouše, ve které nás P. Pawel Labuda vyzval, abychom byli radostnými křesťany a žili s Kristem v každém okamžiku života.

Na polské dobrovolníky, kteří připravují setkání mládeže, se můžete těšit 19. března 2016 na Diecézním setkání mládeže v Hradci Králové, kde budou mít připravenou tematickou skupinku o Polsku a Světovém dni mládeže. Více informací o setkání a přihlášky najdete na www.krakov2016.signaly.cz

Více fotografií najdete na facebooku