Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Valdice: Pátý Královský bál již tuto sobotu


Datum:

Římskokatolická farnost Jičín pořádá benefiční V. Královský bál. Uskuteční se ve valdickém kulturním domě v sobotu 21. listopadu.

Valdice: Pátý Královský bál již tuto sobotu

Královský bál začne úderem devatenácté hodiny. K tanci i poslechu bude hrát kapela Levou rukou Band. Těšit se můžete na předtančení ve standardu i latině. Je připravena bohatá tombola. Na plese budou vyhlášeni král a královna plesu, které bude při tanci pečlivě sledovat a vybírat porota. Ples je benefiční a jeho výtěžek bude věnován na činnost Domácího hospice Duha v Hořicích. Pro zájemce bude zajištěna doprava autobusem na ples i z plesu.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji. Cena vstupenky v předprodeji činí 150,- Kč, v kulturním domě ve Valdicích před plesem 180,- Kč. Předprodej je realizován v prodejně Karmelitánského nakladatelství v Jičíně (www.kna.cz/jicin) nebo v Městském informačním centru na Valdštejnově náměstí v Jičíně (http://www.kzmj.cz/mic/mestske-informacni-centrum-jicin). Rezervovat lístky je také možné u Jany Žemličkové (tel.: 731 604 322). Pořadatelé se těší na vaši návštěvu.

Tiskové oddělení Biskupství královéhradeckého se omlouvá pořadatelům za chybné uvedení data konání bálu v listopadovém čísle měsíčníku Adalbert. Královský bál se nekoná v sobotu 27. listopadu, ale již tuto sobotu 21. listopadu 2015. (peš)