Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Přihlaste se na zájezd do Medžugorje


Datum:

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové srdečně zve seniory a další zájemce na Duchovně-relaxační zájezd do Medžugorje s pobytem u moře.

Přihlaste se na zájezd do Medžugorje

Zájezd se uskuteční v termínu od 2. do 10. 9.

Kompletní cena: 6.990,- Kč  

Odjezd - 2. 9. na trase Hradec Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno, Mikulov. Přesná místa a časy nástupů sdělíme cca 3 týdny před odjezdem ve "Finálních informacích a pokynech k zájezdu." Návrat - 10. 9. po stejné trase přibližně v poledních hodinách (pouze předběžná informace).

PROGRAM:

3. 9. příjezd do Medžugorje – známého mariánského poutního místa v Hercegovině. Program v Medžugorje je duchovně velmi bohatý s výstupy na místa zjevení Panny Marie – Podbrdo, individuálně Križevac, setkání s vizionáři, besedy s tamními františkány, návštěva komunity bývalých narkomanů, modlitební společenství – Oáza míru a hlavní celovečerní program. 6. 9. odjezd do Chorvatska k aderskému moři na Makarskou riviéru – odpočinek a pobyt v krásném letovisku Gradac (55 km z Medžugorje), při jedné cestě (tam nebo zpět) návštěva chorvatských Lurd u Makarské – malebné mariánské poutní místo Veprič.

Cena zahrnuje veškeré služby: dopravu autokarem, 3x ubytování v Medžugorje

s polopenzí. K dispozici jsou priváty v různém dosahu od kostela podle momentálního přílivu poutníků a poptávky po ubytování, pokoje zpravidla pro 2 až 3 osoby. 3x ubytování v Gradaci s polopenzí na privátech do 300 m od pláže ve 2 až 4 lůžkových pokojích, cestovní pojištění, organizační a duchovní doprovod, veškeré poplatky a služby průvodce v Medžugorje – pí. Olga Merkovičová (případně jedna z dcer), pojištění CK proti úpadku.

PŘIHLÁŠKY:

Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové, telefon:495 063 661 nebo 737 215 328, email: dcs [at] bihk.cz, web: www.dcshk.cz

Pozn. Cena zájezdu je kalkulována a neměnná do 27,- Kč/1 Euro. V případě, že bude kurz měsíc před odjezdem nad touto hranicí, bude se muset cena navýšit.