Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Mezi nebem a zemí. Český rozhlas vysílá nový náboženský pořad


Datum:

Mezi nebem a zemí je název nového náboženského pořadu Českého rozhlasu. Regionální stanice ho vysílají vždy v sobotu po deváté hodině.

Mezi nebem a zemí. Český rozhlas vysílá nový náboženský pořad

Tuto sobotu 17. ledna vám pořad Mezi nebem a zemí představí projekt Brněnského Regiontour 2015 nazvaný Církevní turistika. Jan Slavík poví o Filmovém víkendu, který pro mladé pořádá Diecézní středisko mládeže ve Staré Vsi. Pořad vám také přiblíží historii Templářů a těšit se můžete i na aktuality z duchovního světa a zamyšlení Daniela Ženatého z Českobratrské církve evangelické v Pardubicích.

Pořad Mezi nebem a zemí je zcela nový magazín o víře a spiritualitě v souvislostech, který si mohou posluchači naladit na regionálních stanicích Českého rozhlasu každou sobotu po 9. hodině. Tento pořad nabízí aktuální informace s důrazem na dění v jednotlivých regionech České republiky, rozhovory s významnými osobnostmi o tématech souvisejících s duchovním životem, příspěvky s naučnou tematikou i závěrečné duchovní slovo na povzbuzení. 

Pravidelnou součástí pořadu jsou příspěvky s duchovní tematikou z jednotlivých regionů i příspěvky s nadregionálním významem reflektující významné události a religiózní tradice. Pořad dále přináší přehled aktualit z duchovního života, pozvánky na významné akce a srozumitelnou formou se snaží přiblížit i historii jednotlivých náboženství a náboženských směrů. (peš)