Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

PRŮVODCE POSTEM. Padesát kněží v brožuře přibližuje příběh svého povolání. Objednejte si ji


Datum:

V diecézním Roce povolání vydává hradecké biskupství průvodce postem na každý den. Diecézní kněží v něm svědčí o své vlastní cestě za Kristem.

PRŮVODCE POSTEM. Padesát kněží v brožuře přibližuje příběh svého povolání. Objednejte si ji

 

Pět desítek kněží z královéhradecké diecéze napsalo osobní svědectví o svém povolání. Čtenáři si mohou přečíst každý den jedno - v brožuře Půst v Roce povolání, kterou právě vydává hradecké biskupství.

 

Knížka navazuje na sérii loňských průvodců adventem, postem a Velikonocemi, kde se úvahy kněží vztahovaly k celosvětovému Roku víry. Nyní, v diecézním Roce povolání, který vyhlásil biskup Jan Vokál, duchovní vydávají svědectví o své osobní cestě za Kristem. Jejich úvahy jsou zároveň provázány s texty evangelií na příslušný den postní doby od Popeleční středy až po Slavnost Zmrtvýchvstání Páně.

 

"V knížce se o svou zkušenost podělí velká část kněží z naší diecéze. Vnímám to jako jejich příspěvek k Roku povolání a děkuji jim za to, že takto otevírají svá srdce," řekl biskup Jan Vokál.

 

 

Knížku si můžete zhruba od poloviny února koupit ve farnostech hradecké diecéze a také v královéhradeckém knihkupectví U katedrály. 

Už teď si o ni můžete napsat na biskupstvi [at] bihk.cz.

Cena jedné brožury je 45 Kč plus obvyklé poštovné.