Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Aktuální informace o pouti Ad limina


Datum:

Přinášíme aktuální informace k pouti kněží a věřících doprovázejících biskupy z Čech a Moravy do Říma při jejich cestě Ad Limina.

Aktuální informace o pouti Ad limina

V únoru odletí všichni biskupové z Česka za Svatým otcem. Po osmi letech se tak zopakuje návštěva Ad Limina (k apoštolským prahům), kdy se všichni členové biskupské konference setkávají s nejvyšším pontifikem. Biskupy mohou do Říma doprovodit také věřící a podpořit je svou modlitbou v tamních hlavních bazilikách.

Všechna místa ve skupině, která využije leteckou dopravu, jsou již obsazena. V současnosti probíhají jednání k zajištění dalších letenek. Pokud se je podaří získat, nabídne je Poutní centrum dalším zájemcům.

Autobusovou pouť organizují dvě cestovní kanceláře a u obou je ještě několik posledních míst volných.

CK VOMA Třebíč bude doprovázet celý program návštěvy Ad Limina ve dnech 11. – 16. února. Celková cena činí 7 950 Kč. Kontakt a podrobné informace k programu: www.ckvoma.cz ; tel. 568 821 115.

CK MIKLAS TOUR nabízí kratší variantu pouti ve dnech 14. – 16. února. Celková cena činí 6 190 Kč. Kontakt a podrobné informace k programu: www.miklastour.cz ; tel. 582 336 490, 733 420 420.

Do Říma je samozřejmě možné se vypravit individuálně nebo v samostatné skupince. Poutní centrum prosí tyto věřící, aby se mu co nejdříve ohlásili kvůli zajištění vstupenek – jednak na generální audienci se Sv. otcem a na audienci pro ČR, při které Sv. otec požehná Svatováclavské korunky pro Staroboleslavské Paladium země české.

Kontakt: Poutní centrum Biskupství královéhradeckého; e-mail: poutnik [at] bihk.cz; mob. 731 646 800, 731 598 752.