Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Putování za mír po východočeské svatojakubské cestě


Datum akce:
Kde:
Zdoňov, Meziměstí
Diecéze: Královéhradecká
Kontaktní osoba:
dcs@bihk.cz, 737 215 328
Štítky:
Poutě

Putujte společně s námi za mír po svatojakubské cestě překrásnou východočeskou přírodou! První etapa bude směřovat ze Zdoňova do Meziměstí (cca 11 km). Uzávěrka přihlášek je 11. 8. (do 12:00). Těšíme se na vás!

Putujte společně s námi za mír po svatojakubské cestě překrásnou východočeskou přírodou! První etapa bude směřovat ze Zdoňova do Meziměstí (cca 11 km). 12. srpna polečně vyrazíme vlakem z Hradce Králové a do Hradce se opět vrátíme. Jedná se o celodenní pouť (včetně jízdy vlakem a autobusem). Uzávěrka přihlášek je 11. 8. (do 12:00). Těšíme se na vás!

Termín: pátek 12. 8. 2022

Program:

  • Ráno sraz na hlavním vlakovém nádraží v Hradci Králové.
  • Odjezd vlakem z Hradce Králové do Zdoňova přes Starkoč a Teplice nad Metují (část busem).
  • Společné putování po východočeské svatojakubské cestě ze Zdoňova do Meziměstí (cca 11 km).
  • Návrat vlakem pozdě odpoledne nebo v podvečer z Meziměstí do Hradce Králové s příjezdem v podvečerních, resp. večerních hodinách.

Na cestu si vezměte jídlo a pití. Dle možnosti se zastavíme na občerstvení (nejspíše v Meziměstí). Doporučujeme hole nordic walking. Nezapomeňte pláštěnku, pohodlné nepromokavé boty, bundu – větrovku, pokrývku hlavu, opalovací krém,…

Před putováním si na místě budete moct zakoupit originální českou verzi credenciálu – průkazu poutníka do Santiaga de Compostela (cena 110 Kč).

Přihlášky (prosíme, hlaste se nejpozději do 11. 8. (12:00) na níže uvedených kontaktech, abychom vám mohli společné putování dopředu potvrdit):

Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefony: 737 215 328, 734 435 360, 495 063 661, e-mail: dcs [at] bihk.cz, weby: www.dcshk.cz, www.simeon.cz.


Další akce

Kdy:
Kde: Polička, Centrum Bohuslava Martinů (vchod z ulice Šaffova)

Semínka dobrodějů - projekce filmu a beseda s autory Autismus jako dar

V Poličce promítneme dokument Semínka dobrodějů a setkáme se s lidmi, kteří mají s životem na autistickém spektru vlastní zkušenost.
Kdy:
Kde: Želiv

Želiv: Audiovizuální meditace - Velký pátek

Pásmo videí a obrazů vysvětlí, co se stalo na Velký pátek.