Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Do Nízkých Tater s biskupem Josefem


Datum:

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové srdečně zve na zájezd na duchovně-odpočinkový a poznávací pobyt v Demänovské dolině.

Do Nízkých Tater s biskupem Josefem


Duchovně-odpočinkový a poznávací pobyt v Demänovské dolině, návštěva poutního místa Turzovka, koupání v termálních lázních Bešeňová.

Termín: 1. 9. – 6. 9. 2018           Cena: 7.490,- Kč

 

Do 15. 5. 2018 navíc sleva 250,- Kč za včasné přihlášení!

Cena zahrnuje: 5x ubytování v *** hotelu v Nízkých Tatrách (dvou, příp. třílůžkové pokoje), polopenze, doprava autobusem, výlet do termálních lázní Bešeňová, průvodce, duchovní doprovod, cestovní pojištění do zahraničí

Cena nezahrnuje: vstupy, lanovky, místní poplatek (hradí se na místě), připojištění storna – osoby od 19 let 245,- Kč/pobyt (nutné uhradit při podpisu smlouvy)

Program:

1. den: Odjezd v ranních hodinách z Hradce Králové, Vysokého Mýta, Litomyšle, Svitav a Olomouce. Návštěva známého slovenského poutního místa Turzovka (mše sv., osobní volno), přesun do Nízkých Tater, ubytování.

2. – 4. den: Pobyt v Demänovské dolině v Nízkých Tatrách, procházky v nádherné přírodě, výlety, odpočinek, duchovní promluvy, každodenní mše sv.

5. den: Výlet do oblíbených termálních lázní Bešeňová, odpočinek, večer mše sv. a společné posezení.

6. den: Mše sv., kratší osobní volno. Odjezd z Nízkých Tater. Předpokládaný příjezd do Olomouce, Svitav, Litomyšle, Vysokého Mýta a Hradce Králové v podvečerních až večerních hodinách.

Duchovní doprovod zajišťuje biskup Josef Kajnek.

Přihlášky: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs [at] bihk.cz, web: www.dcshk.cz. Zájezd je prioritně určen lidem starším 55 let.