Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prešov či Panama?


Datum:

Oficiální registrace na setkání mládeže v Prešově a také na Světový den mládeže v Panamě s papežem Františkem jsou spuštěny.

Prešov či Panama?

Jaké bylo motto loňského Celostátního setkání v Olomouci? Nebojte se! Neváhejte tedy a využijte příležitost navštívit jinou část světa. Chcete-li se akce pro mladé zúčastnit dříve a nejlépe v ČR, vyberte si z diecézních setkání mládeže, Studentského Velehradu či z pravidelných akcí pořádaných centry pro mládež.

Přihlášením papeže Františka na Světový den mládeže v Panamě (SDM) se v neděli spustila oficiální registrace účastníků. Setkání proběhne ve dnech 22. – 27. ledna 2019, ale nebojte se, přivítá vás letní počasí, a tak neváhejte a přihlašujte se co nejdříve kvůli levnějším letenkám. Oficiální registrace v ČR na SDM je na stránkách https://panama2019.signaly.cz/registrace.

Setkání v Panamě je za dlouho ...

Proto doporučujeme Národné stretnutie mládeže P18 v Prešově ve dnech 26. – 29. července 2018. Zde se očekává zhruba 5 000 účastníků. Česká sekce pro mládež ČBK bude zastoupena Vojtěchem Orlíkem a P. Kamilem Strakem. Srdečně jsou zváni také mladí lidé z ČR. Přihlašování je možné do 1. června 2018 a naleznete jej na stránkách www.narodnestretnutiemladeze.sk. Pokud nestihnete registraci, neváhejte a na Slovensko jeďte, přihlásíte se na místě a stravu a ubytování si obstaráte sami.

Pro studenty je letos od 19. do 22. dubna připraven tradiční Studentský Velehrad. Registraci naleznete na těchto stránkách: http://studentskyvelehrad.cz/.

Pro mládež také probíhají duchovní obnovy, pravidelné akce na diecézních centrech a v neposlední řadě také program pro mladé lidi připravují řeholníci. (zdroj: cirkev.cz)