Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Světové setkání rodin s papežem


Datum:

Papež František zve rodiny celého světa na setkání do Irska, které proběhne v Dublinu od 21.–26. srpna 2018.

Světové setkání rodin s papežem

První část setkání od úterý 21. do pátku 24. srpna tvoří teologicko-pastorační kongres, poté následuje v sobotu v podvečer setkání pro rodiny pojaté jako slavnostní koncert a setkání vyvrcholí pontifikální mší svatou v neděli dopoledne.  

Mottem setkání budou slova „Evangelium rodiny, radost pro svět“. Předkládaný program nazvaný „Amoris: Mluvme o rodině! Buďme rodinou!“ představuje iniciativu, která má toto studium podpořit a nabídnout pro ně podklady, a to v rámci přípravy na Světové setkání rodin.

Amoris: Mluvme o rodině! Buďme rodinou!

Nabídka zájezdu na Světové setkání rodin:

 

CK Miklas Tour pořádá ve dnech 21.-26.8. 2018 zájezd na Světového setkání rodin s papežem v Dublinu. Ubytování pro účastníkybude zajištěno v hostelu poblíž obou katedrál. Ceny za 4, 8, 14 lůžkové pokoje se snídaní se pohybují v cenovém rozmezí 20 - 35 E/os., noc. Nyní je přihlášeno 4-5 rodin a cestovní kancelář by ráda doplnila kapacitu na 50 lidí. Cena zpáteční letenky cca 5500,-Kč. Odlet je plánován během úterý 21. srpna 2018, středa – čtvrtek fakultativní výlety (60 E za dopravu), pátek účast na kongresu (se simultánním překladem). Doprava z letiště a zpět 20 E/osobu. Registrační poplatek je 38 E. Zájemci, hlaste se obratem - brzké přihlášení snižuje cenu dopravy.

Další informace na miklastour [at] miklastour.cz