Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Senioři se opět vydají na cesty


Datum:

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové zve seniory a další zájemce na poutní, poznávací a odpočinkový zájezd nejen do Českého středohoří.

Senioři se opět vydají na cesty

Navštívíte horu Milešovku, poutní místo Bohosudov, Trmice – místo působení arcibiskupa Karla Otčenáška, památník Terezín, hrad Okoř a zažijete koupání v německých termálech Bad Schandau.

Termín: 22. – 24. 9. 2017           

Program:

1. den: Odjezd v ranních hodinách ze Svitav, Litomyšle, Vysokého Mýta, Hradce Králové a Prahy. Návštěva poutního místa Bohosudov s monumentálním chrámem Matky Boží Bolestné. Zastávka v Trmicích – zde působil arcibiskup Karel Otčenášek, významná osobnost české katolické církve 20. století a velký podporovatel aktivit pro seniory v královéhradecké diecézi. Přejezd do německých termálních lázní Bad Schandau s vnitřním a venkovním vyhřívaným bazénem, vířivkou, proudovým tunelem, bylinkovou koupelí, soláriem a řadou dalších relaxačních možností. Využít můžete i jedinečný bazén s barevným osvětlením a „tekoucím zvukem“ – cca 3 hodiny relax, koupání, volný program. Odjezd na ubytování v Úštěku, večeře.

2. den: Snídaně. Varianta A: Turistika v nádherné přírodě Českého středohoří, výstup na Milešovku, nejvyšší horu Českého středohoří. Varianta B: Možnost relaxace a procházek v okolí hotelu, příp. individuální prohlídka historického města Úštěk. V hotelu je k dispozici vířivka, finská sauna (za příplatek) a restaurace. Pro všechny večeře a společné posezení s ochutnávkou českých vín z Mělnicka.

3. den: Snídaně. Prohlídka památníku Terezín, který vznikl v místech utrpení desetitisíců lidí. Návštěva známé zříceniny hradu Okoř. Odjezd do Prahy, Hradce Králové, Vysokého Mýta, Litomyšle a Svitav s příjezdem ve večerních hodinách. Součástí programu je každodenní mše sv.

Cena: 2.890,- Kč

Uzávěrka přihlášek: 31. 7. 2017!*

 

Cena zahrnuje: 2x ubytování v pěkném hotelu na rozhraní Českého středohoří a Kokořínska (dvou až čtyřlůžkové pokoje), polopenzi, dopravu autobusem, průvodce, duchovní doprovod, cestovní pojištění do zahraničí. Cena nezahrnuje: vstupy, připojištění storna.

Přihlášky: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs [at] bihk.cz, web: www.dcshk.cz

*Dovolujeme si požádat všechny zájemce, aby se hlásili co nejdříve a nejpozději do stanované uzávěrky (do 31. 7.) z důvodu nutnosti potvrzení ubytovací kapacity! Děkujeme za pochopení.