Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

JABOK zve na den otevřených dveří


Datum:

Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická otevírá dveře zájemcům 26. dubna.

JABOK zve na den otevřených dveří

Vyšší sociálně pedagogická a teologická škola, která vzdělává a připravuje pro praxi sociální pracovníky, pedagogy, vychovatele a pastorační asistenty na křesťanském základě. V sídle školy (Salmovská 8, Praha 2) jsou očekáváni zájemci o získání kvalifikace pro práci v sociální oblasti (sociální práce, speciální pedagogika) nebo v církevní pastoraci se sociálním zaměřením. JABOK je řádným členem Asociace vzdělavatelů v sociální práci.

Specifika školy: Otevřenost a dialog z křesťanských pozic, reflektující vlastní postoje i upevňující toleranci a úctu k jiným názorům a hodnotám. Formace osobnosti a výchova ke službě v přátelské atmosféře, důvěře, neformální komunikaci, přátelství a solidaritě i ve službě studentů školnímu společenství.

Duchovní dimenze: Možnost účasti na bohoslužbách ve školní kapli, duchovního doprovázení několika kněží a nabídka neformálních rozhovorů.

 

Mimoškolní aktivity: Klub, čajovna, kaple, sport, putování po horách.

 

Mezinárodní spolupráce se školními a sociálními institucemi, zahraniční praxe. (více než 30% celkového studia)

 

Přijímací řízení: Pohovor (motivace, všeobecný rozhled, názorové zakotvení). Podmínkou k přijetí je ukončené středoškolské vzdělání (maturita). Příslušnost k nějaké církvi není podmínkou. Termín pro odevzdání přihlášky: do 22.5.2017.