Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Přihlaste se na zájezd na Kypr po stopách apoštola Pavla s biskupem Janem


Datum:

Zájezd po stopách apoštola Pavla a k hrobu sv. Barnabáše se koná od 25. září do 1. října s duchovním doprovodem královéhradeckého biskupa Jana Vokála.

Přihlaste se na zájezd na Kypr po stopách apoštola Pavla s biskupem Janem

 

Na programu zájezdu, který pořádá Diecézní centrum pro seniory, bude poznávání jižní i severní části ostrova, včetně návštěvy Pafos, jednoho z nejdůležitějších archeologických míst Kypru, Kato Pafos, kde se nachází sloup sv. Pavla, u něhož byl podle legendy v roce 45 bičován, hrobu sv. Barnabáše v Salamis a dalších zajímavých míst.

Cena zájezdu činí 23.400,- Kč a zahrnuje transfer z Brna na/z letiště Vídeň, letenky Vídeň – Larnaka – Vídeň, letištní poplatky, 6x hotelové tříhvězdičkové ubytování se snídaní, 5x večeře (hotel cca 150 m od pláže s bazénem), odborný průvodce, anglicky mluvící průvodce během prohlídek a během transferu, doprava klimatizovaným autobusem po trase, transfery z/na letiště, asistence partnera na letišti, 24 hodinová linka první pomoci, denní návštěva na hotelu a organizování programu, vstupy do archeologických částí během programu, komplexní cestovní pojištění.

Přihlášky a informace: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs [at] bihk.czwww.dcshk.cz nebo www.simeon.cz.