Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vydejte se na adventní trhy do Berlína


Datum:

Diecézní centrum pro seniory HK zve seniory a další zájemce na Adventní zájezd do Berlína na adventní trhy, za zajímavými památkami a po stopách nedávné historie.

Vydejte se na adventní trhy do Berlína

Cílem zájezdu, který se uskuteční v termínu od 15. do 16. prosince 2015 bude návštěva Berlína, hlavního města Německa. Zde nás čeká procházka historickým centrem – uvidíme Berlínský dóm, Braniborskou bránu, třídu Unter den Linden, Říšský sněm, Postupimské náměstí, zbytky Berlínské zdi a další zajímavosti. Seznámíme se s historií města a v některém z místních chrámů budeme mít společnou bohoslužbu. V neposlední řadě navštívíme nádherné adventní trhy. V Berlíně je několik desítek adventních trhů na různých náměstích. Samozřejmě zde nechybí různé dobroty. Ochutnáme například místní svařené víno, opečené bockwursty, pražené madle, horké kaštany a další dobrůtky vonící po celém okolí. Budeme mít i dostatek času zajít si na večeři nebo posedět v některé z místních kaváren. Přibližně ve 22.00 hodin je odjezd zpět do ČR.   

V ceně (1 090Kč) je zahrnuta doprava luxusním autokarem, průvodce, duchovní doprovod, není zahrnuto cestovní pojištění a vstupy. 

Odjezdy: 15. 12. z Brna ve 3.00 hodin, ze Svitav ve 4.30 hodin, z Litomyšle ve 4.50 hodin, z Vysokého Mýta v 5.15 hodin, z Hradce Králové v 6.00 hodin a z Prahy v 7.10 hodin. Místa nástupu a časy budou ještě upřesněny ve finálních pokynech k zájezdu. Pouze jeden noční (ne dlouhý) přejezd – zpět!

Kontakt a přihlášky:

Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, email: dcs [at] bihk.cz, web: www.dcshk.cz