Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

ČRo: Nalaďte si pořad Mezi nebem a zemí


Datum:

Zamyšlení nad obrazy s motivem poslední večeře Páně či návštěva nemocnice. To a více v sobotním magazínu Českého rozhlasu Mezi nebem a zemí.

ČRo: Nalaďte si pořad Mezi nebem a zemí

Tuto sobotu 28. února 2015 se vypravíme do orlickoústecké nemocnice, kde nově zřídili vysvěcenou místnost pro setkávání pacientů. Dozvíte se, jak židé slaví nadcházející svátek purim. Také vás čekají aktuality z duchovního světa a duchovní slovo pro povzbuzení. Tentokrát se husitský farář Erwin Kukuczka zamýšlí nad významem obrazů s motivem poslední večeře. 

Pořad Mezi nebem a zemí je zcela nový magazín o víře a spiritualitě v souvislostech, který si mohou posluchači naladit na regionálních stanicích Českého rozhlasu každou sobotu po 9. hodině. Tento pořad nabízí aktuální informace s důrazem na dění v jednotlivých regionech České republiky, rozhovory s významnými osobnostmi o tématech souvisejících s duchovním životem, příspěvky s naučnou tematikou i závěrečné duchovní slovo na povzbuzení. 

 

Pravidelnou součástí pořadu jsou příspěvky s duchovní tematikou z jednotlivých regionů i příspěvky s nadregionálním významem reflektující významné události a religiózní tradice. Pořad dále přináší přehled aktualit z duchovního života, pozvánky na významné akce a srozumitelnou formou se snaží přiblížit i historii jednotlivých náboženství a náboženských směrů. (peš)

 

104,7 FM Pardubice a Chrudim

102,4 FM Svitavy

98,6 FM Orlickoústecko                   

 

90.5 FM východní Čechy

95.3 FM Královéhradecko

96.5 FM Rychnovsko