Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pexeso nebo knížku? Přivezte si dárek z poutě


Datum:

Ze závěrečné pouti jubilejního roku diecéze 22. listopadu v Hradci Králové si můžete odvézt hodnotné dárky. Koupíte je v prezentačních stáncích biskupství.

Pexeso nebo knížku? Přivezte si dárek z poutě

Biskupství královéhradecké si v letošním roce, kdy si diecéze připomíná 350 let od svého založení, připsalo do seznamu hned několik významných vydavatelských počinů. Světlo světa tak spatřily publikace, ale i DVD či CD. Můžete si je zakoupit, včetně titulů vydaných dříve, ve dvou prezentačních stáncích, které pro vás biskupství připravuje na sobotu 22. listopadu, kdy se v Hradci Králové uskuteční závěrečná, devátá pouť letošních oslav. Jeden stánek naleznete v horní části Velkého náměstí, druhý pak v přízemí Nového Adalbertina.

A jaké hodnotné dárky si z hradecké poutě můžete odvézt? V prvé řadě například reprezentativní publikaci Královéhradečtí biskupové a jejich rezidence, dále dvě knížky od Petra Piťhy věnované patronu diecéze svatému Klementovi a katedrále Svatého Ducha. Chybět nebude ani knížka o církevní heraldice či katalog výstavy Zapomenuté poklady z církevních sbírek. Milovníkům hudby nabídneme například DVD se záznamen koncertu Filharmonie v Hradci Králové ze sedlecké katedrály či CD s nahrávkou královéhradeckých varhan. Chybět nebude ani Diecézní kalendář na rok 2015 nebo pexeso Hradečtí biskupové. (peš)