Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Objednejte si DVD ze setkání animátorů seniorů


Datum:

Královéhradecké Diecézní centrum pro seniory nabízí DVD - video ze všech přednášek celostátního setkání animátorů seniorů 2014.

Objednejte si DVD ze setkání animátorů seniorů

Královéhradecké diecézní centrum pro seniory nabízí DVD - video ze všech přednášek celostátního setkání animátorů seniorů, které se v Hradci Králové uskutečnilo 24. října 2014. Vystoupili na něm kardinál Dominik Duka (slavnostní bohoslužba - homilie), P. Michal Kaplánek (přednáška Činnost laiků v církvi), P. Jan Rybář (přednáška Pastorační styl papeže Františka), Mons. Ján Majerník (přednáška Jak prohloubit ve stáří svůj vztah k Bohu) a Jana Sieberová (přednáška Nestačí jen dobře žít, nýbrž je důležité i správně zemřít).

Balení obsahuje dvě DVD, která je možné pustit na PC i v DVD přehrávači. Cena celého balení je 120,- Kč. Vaše případné objednávky směřujte do 1. prosince 2014 na adresu: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové, tel.: 495 063 661, email: dcs [at] bihk.czV objednávce uvádějte, zda si DVD vyzvednete osobně v kanceláři Diecézního centra pro seniory nebo zda je budete chtít zaslat poštou. Objednávky budou postupně vyřizovány po 1. prosinci 2014. (peš)