Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vyšel nový Hromosvod


Datum:

Diecézní centrum pro mládež vydalo další číslo mládežnického občasníku Hromosvod.

Vyšel nový Hromosvod

Aktuální číslo se reportážně ohlíží za vikariátními setkáními v Pardubicích, Litomyšli a v Trutnově. Těšit se můžete také na medailonek vítěze hry Go&Play hiStory a Mezivikariátního klání. „Představíme vám také novou brožurku obsahující jedenáct rozpracovaných témat pro společenství mládeže a věnujeme se také v rubrice Otazníky života problematice povolání. Tentokrát nám o cestě k řeholnímu životu vypráví sestra Alena Rousová ze Společnosti sester Ježíšových,“ vyjmenovává zajímavosti podzimního čísla Marie Sejkorová z Diecézního centra pro mládež.

Na stránkách aktuálního čísla Hromosvodu najdete také informace o vzniku královéhradecké diecéze, která letos slaví 350 let od svého založení. Rubrika Portréty představuje Tadeáše Renzu a Marii Krejčovou, nováčky sloužící na „Vesmíru“.

V čísle nechybí ani pozvánky na akce v nadcházejícím období.Chcete prožít čekání na Vánoce akčním způsobem? Chcete se zastavit a mít čas na Boha? Nebo snad chcete zahájit plesovou sezonu tancem? Není problém! Na čtvrté straně Hromosvodu pro vás máme pozvánky na duchovní obnovy, víkendy na Vesmíru, a také na několik plesů v naší diecézi. (peš)

Hromosvod