Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Dobrovolníci vyčistili les u řeky Doubravy


Datum:

Dočištění plochy po lesní těžbě a likvidace starých oplocenek jsou výsledkem spolupráce mezi společností Diecézní lesy Hradec Králové a Komerční pojišťovnou.

Dobrovolníci vyčistili les u řeky Doubravy

Právě od ní totiž společnost, spravující od svého vzniku na konci roku 2014 lesy v hradecké diecézi, dostala nabídku dobrovolnické práce v lese. Komerční pojišťovna se tak zapojila do programu Corporate Social Responsibility.

„Lesní brigády se zúčastnilo třináct dobrovolníků, kteří dorazili do Třemošnice, a pracovali na lesním úseku v blízkosti lesů farnosti Ronov nad Doubravou. Odměnou za odvedenou práci vedle dobrého pocitu také odborný výklad o vývoji lesů,“ říká zástupce jednatele Diecézních lesů Pavel Starý, který dobrovolnické práce koordinoval a dodává, že díky elánu dobrovolníků se podařilo udělat pořádný kus práce.

„Všem účastníkům vyslovuji velké uznání a dík, zejména pak iniciátorce celé akce Marcele Masaříkové z Komerční pojišťovny,“ dodává Starý. Podle něj není pokračování podobných akcí vyloučené, záleží na zájmu dalších firem. (peš)