Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Keňský deník natočen


Datum:

Keňský deník vypráví o misijní cestě redaktora Proglasu Filipa Breindla do Keni. Výpravu vedl národní ředitel Papežských misijních děl v ČR P. Jiří Šlégr.

Keňský deník natočen

Pod názvem Zraněná země šampiónů Proglas odvysílá deník dokumentační výpravy misií v africké Keni, která proběhla o letošním Svatém týdnu a Velikonocích.

Od pondělí 28. července až do pátku 8. srpna vždy v 11:05 a ve 21:30 na rádiu Proglas se můžete zaposlouchat do poutavého čtení o bohoslovcích ze semináře svatého Matthiase Mulumby v Tindinyu. Deník také přiblíží těžký život sirotků, kteří jen díky pomoci získávají domov, jídlo a vzdělání. Dozvíte se, že na periferii zájmu stejně jako děti jsou i lidé s nemocí AIDS či oběti místních nepokojů.

http://zpravy.proglas.cz/detail-clanku/kensky-denik-natocen-vysilame-ho-od-28-cervence.html

Spolu s nimi ještě do východní Afriky odcestovali kameraman a filmový dokumentarista Martin Rýznar a ředitelka PMD v plzeňské diecézi Miriam Svobodová.

Keňa je jednou ze zemí, kam z naší republiky posíláme prostřednictvím papežských misií finanční prostředky na realizaci vzdělávacích, sociálních i pastoračních programů.

Více o cestě na www.missio.cz a https://www.facebook.com/PapezskaMisijniDila