Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pozvánka do misijního kina


Datum:

Milovníky filmů s misijní tématikou zveme do kina, které pro zájemce připravila Papežská misijní díla.

Pozvánka do misijního kina

Na adrese www.kino.missio.cz byly právě spuštěny nové webové stránky, jejichž přáním je přiblížit formou videí život v misijních zemích, práci misionářů, bohatství místních kultur, radosti i obtíže a hlavně konkrétní podporované projekty PMD financované z naší země.

Úvodní stránka směruje uživatele do pěti základních sekcí podle jejich zájmu: Dominantou „Kina“ je velká obrazovka a pod ní možnost výběru dalších dokumentů. „Seznam videí“ nabízí utříděná videa s popisem obsahu. „Zapojte se“ zve k zapojení do misijní spolupráce. „Darujte“ nabízí cestu přímého zaslání peněžního daru pomocí připraveného formuláře, sekce „O nás“ stručně přibližuje činnost papežských misií a uvádí kontakt na Národní kancelář PMD v České republice.

Uceleně, přehledně a na jednom místě můžete najít zajímavé reportáže z jednotlivých podporovaných zemí, fotogalerie, bonusy a základní informace o prezentovaných zemích či tématech. K shlédnutí jsou zatím videa ze Zambie, Ugandy, Srí Lanky a Guyany. Další dokumenty se zpracovávají a v brzké době budou postupně uveřejněny. Nenechte si ujít zážitky přímo misijní. V misijním kině je dost místa pro každého a to i právě teď!

Kontakt:

Papežská misijní díla, 543 51 Špindlerův Mlýn 33,

tel. 499 433 058, 604 838 882, pmd [at] missio.cz, www.missio.cz