Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Jeden dárek navíc pro děti v Africe


Datum:

Připravte Jeden dárek navíc a vzpomeňte o letošních Vánocích na ty, kteří to velmi potřebují.

Jeden dárek navíc pro děti v Africe

Můžete potěšit nejmenší děti v Zambii a přispět na stavbu mateřské školy pro 350 chudých dětí v nejlidnatější farnosti sv. Pavla v arcidiecézi Lusaka.

Náklady na stavbu činí přibližně 700 Kč na jedno dítě, které bude do této školky chodit. Vaše vánoční dárky, prosím, pošlete nejpozději do 31. 12. 2013.

Nedostatek vody, hlad, bída, infekční nemoci a vysoký počet lidí nakažených virem HIV/AIDS jsou utrpení, která sužují obyvatele Zambie. Tato země se svou vysokou úmrtností celosvětově řadí na osmé místo. Mezi těmi nejmenšími je řada sirotků nebo velmi chudých dětí, kterým pobyt v mateřské škole - jakmile bude postavena - zajistí základní péči a předškolní výchovu.

Pomoc zajišťují Papežská misijní díla, Špindlerův Mlýn 33, 543 51, tel.: 499 433 058, 604 838 882, email: pmd [at] missio.cz, www.missio.cz, č. účtu: 72540444/2700, variabilní symbol: 240.

Do zprávy pro příjemce uveďte: Zambie. Ti, kdo věnují finanční pomoc, se mohou zaregistrovat jako „dárci misií“. Zájemci mohou obdržet potvrzení pro daňové účely.

Vám, kteří takto přispějete k radosti

a záchraně trpících dětí,

upřímně děkujeme!

Papežská misijní díla (PMD) - aktuality